Recept
« Terug naar recepten
Eiersalade met truffelmayonaise
PT10M
Eiersalade met truffelmayonaise
Erg lekker en supersnel gemaakt deze eiersalade voor bij de (Paas)brunch. Of
bijvoorbeeld na Pasen als je met een heleboel gekookte eieren blijft zitten.
Niet alleen heerlijk op een broodje maar ook verrukkelijk als borrelhapje op
een toastje of stokbroodje.
Je kunt in plaats van de beenham ook gerookte kipfilet of kaas
gebruiken.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Makkelijk & snel - Koud
- > Ontbijt & Lunch - Koud
- > Speciale gelegenheden - Pasen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eiersalade met truffelmayonaise te bereiden
- Eieren koken, schillen en prakken, ham fijn snijden en toevoegen.
- Voeg de mayonaise, mosterd en de lenteui (of bieslook) toe en maak op smaak met peper, zout en kerriepoeder.