KookJij

Eiersalade met truffelmayonaise

Erg lekker en supersnel gemaakt deze eiersalade voor bij de (Paas)brunch. Of bijvoorbeeld na Pasen als je met een heleboel gekookte eieren blijft zitten. Niet alleen heerlijk op een broodje maar ook verrukkelijk als borrelhapje op een toastje of stokbroodje. Je kunt in plaats van de beenham ook gerookte kipfilet of kaas gebruiken.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Eiersalade met truffelmayonaise te bereiden

  1. Eieren koken, schillen en prakken, ham fijn snijden en toevoegen.
  2. Voeg de mayonaise, mosterd en de lenteui (of bieslook) toe en maak op smaak met peper, zout en kerriepoeder.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst