Recept
« Terug naar recepten
Eiersalade
PT30M
Eiersalade
Een heerlijk eiersalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Tip culinair
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eiersalade te bereiden
Eieren in ongeveer 8 minuten hard koken, pellen en fijnsnijden.
Bouillon met citroensap verwarmen en hierin bleek-en knolselderijstukjes ongeveer 4min. koken, laten afkoelen.
Ei, kip, paprika, bleek-en knolselderij mengen.
DRESSING:
Eventueel door salade scheppen.
Met olijven, tomaatjes en bladselderij garneren.
Bouillon met citroensap verwarmen en hierin bleek-en knolselderijstukjes ongeveer 4min. koken, laten afkoelen.
Ei, kip, paprika, bleek-en knolselderij mengen.
DRESSING:
Eventueel door salade scheppen.
Met olijven, tomaatjes en bladselderij garneren.