KookJij

Eigen Weisse Vis

Een heerlijk eigen weisse vis recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: restaurant café De Beyerd
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Eigen Weisse Vis te bereiden

Snijd de vis in stukken van ongeveer 2 bij 2 centimeter en meng deze met de garnalen. Laat in een steelpan de boter smelten en fruit op laag vuur het groente bouquet. Voeg de verschillende soorten vis toe en bak deze kort mee. Blus dit alles af met het bier, voeg de roomsaus toe en laat alles 5 minuten stoven. Bind de saus met een klein scheutje room. Verdeel de vis en saus over 4 ovenschaaltjes, bestrooi dit met geraspte kaas en gratineer dit licht bruin onder de grill.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst