Recept
« Terug naar recepten
eipotjes met hollandse garnalen,kaas en kruiden
PT30M
eipotjes met hollandse garnalen,kaas en kruiden
Een heerlijk eipotjes met hollandse garnalen,kaas en kruiden recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Cursus fijne keuken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe eipotjes met hollandse garnalen,kaas en kruiden te bereiden
Vet 1 klein soepkopje per persoon in met wat boter.verdeel de garnalen en daarna de room over de kopjes.kruid met peper,zout,bieslook en kervel.Verdeel de kaas over de koppen en breek,vlak voor het in de oven zetten,boven ieder kopje een kwarteleitje.Plaats de kopjes 10 minuten in een voorverwarmde oven van 150 graden tot het eiwit net gestold is.Plaats de kopjes op een bijpassend schoteltje en serveer uit.