Recept
« Terug naar recepten
Entrecote in pepersaus
PT10M
Entrecote in pepersaus
Een heerlijk entrecote in pepersaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Entrecote in pepersaus te bereiden
Verhit de boter en schroei het vlees dicht aan beide zijden, kruid met peper en zout, laat het vlees 3 à 5 minuten bakken. Haal uit de pan en hou warm. Doe de vleesbouillon in de pan, meng room erdoor, breng op smaak met peper en zout, garneer met de gemengde peperbolletjes. Dien op met frietjes.