Recept
« Terug naar recepten
Entrecote met salsa
PT30M
Entrecote met salsa
Een heerlijk entrecote met salsa recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
jumbosupermarkten.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Entrecote met salsa te bereiden
Ris de blaadjes van de oregano en basilicum en snijd ze in heel fijne reepjes. Meng de kruiden met de overige ingredienten van de salsa en breng op smaak met zout en peper. Verhit een grillpan en laat deze flink heet worden. Bestrijk de entrecotes met de olijfolie en bak ze 2 minuten aan elke kant. Bestrooi met zout en peper en laat het vlees 5 minuten rusten in aluminiumfolie. Serveer met de salsa. Lekker met gebakken aardappeltjes of friet.