Recept
« Terug naar recepten
Farfalle met gerookte zalm, ricotta en dille
PT25M
Farfalle met gerookte zalm, ricotta en dille
Een heerlijk farfalle met gerookte zalm, ricotta en dille recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Libelle-lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Farfalle met gerookte zalm, ricotta en dille te bereiden
Kook de farfalle beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
Spoel en droog de rucola. Snij de grote blaadjes wat kleiner. Meng de pasta met een scheut olijfolie en de rucola.
Snipper de dille en doe hem bij de ricotta. Breng op smaak met peper en zout. Snij de zalm in reepjes.
Verdeel de pastasalade over de borden en schep er wat ricotta bij. Werk af met reepjes zalm en parmezaanschilfers.
Spoel en droog de rucola. Snij de grote blaadjes wat kleiner. Meng de pasta met een scheut olijfolie en de rucola.
Snipper de dille en doe hem bij de ricotta. Breng op smaak met peper en zout. Snij de zalm in reepjes.
Verdeel de pastasalade over de borden en schep er wat ricotta bij. Werk af met reepjes zalm en parmezaanschilfers.