Recept
« Terug naar recepten
Farfalle met romige zalmsaus
PT20M
Farfalle met romige zalmsaus
Een heerlijk farfalle met romige zalmsaus recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne R
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
20
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Farfalle met romige zalmsaus te bereiden
Pasta met room, zalm en dille én een pittig rood pepertje!
1. Kook de farfale volgens gebruiksaanwijzing in ruim kokend water met zout beetgaar.
2. Bak de sjalotten en rode peper ± 4 min. in de olie, voeg de zalm toe en bak deze ± 1 min. mee. Schenk de visbouillon erbij en laat het mengsel 2-3 min. zachtjes koken.Voeg de slagroom en de gezeefde tomaten toe en laat alles nog ± 3 min. koken tot de saus een goede dikte heeft.
3. Breng op smaak met zout en peper en iets citroensap. Voeg de dille toe en schep de saus direct door de uitgelekte pasta. Strooi voor serveren de kaas erover.
1. Kook de farfale volgens gebruiksaanwijzing in ruim kokend water met zout beetgaar.
2. Bak de sjalotten en rode peper ± 4 min. in de olie, voeg de zalm toe en bak deze ± 1 min. mee. Schenk de visbouillon erbij en laat het mengsel 2-3 min. zachtjes koken.Voeg de slagroom en de gezeefde tomaten toe en laat alles nog ± 3 min. koken tot de saus een goede dikte heeft.
3. Breng op smaak met zout en peper en iets citroensap. Voeg de dille toe en schep de saus direct door de uitgelekte pasta. Strooi voor serveren de kaas erover.
alkien zegt:
Helaas, zal ik het niet gauw meer maken, voor mezelf alleen zie ik het niet zitten.
gr.
Alkien.;)