Recept
« Terug naar recepten
Filobeursjes met hervekaas en peer
PT20M
Filobeursjes met hervekaas en peer
Een heerlijk filobeursjes met hervekaas en peer recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Filobeursjes met hervekaas en peer te bereiden
Was en schil de peren. Snij ze in blokjes.
Plooi de vellen filodeeg open. Leg in het midden van elk vel een nootje boter en een stuk Hervekaas. Kruid met peper en zout.
Verdeel de in blokjes gesneden peer over de vellen, voeg nog wat blaadjes rozemarijn en een vleugje honing toe.
Plooi de beursjes toe en bak ze aan beide kanten goudgeel in de pan, in wat boter.
Serveer warm met een gemengde salade.
Plooi de vellen filodeeg open. Leg in het midden van elk vel een nootje boter en een stuk Hervekaas. Kruid met peper en zout.
Verdeel de in blokjes gesneden peer over de vellen, voeg nog wat blaadjes rozemarijn en een vleugje honing toe.
Plooi de beursjes toe en bak ze aan beide kanten goudgeel in de pan, in wat boter.
Serveer warm met een gemengde salade.
fijnproever zegt: