Recept
« Terug naar recepten
Flensjestaart met gehakt
PT50M
Flensjestaart met gehakt
Een heerlijk flensjestaart met gehakt recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Flensjestaart met gehakt te bereiden
Bechemelsaus:laat de boter smelten en voeg de bloem toe(roux).Voeg de warme melk toe aan de koude roux en maak een homogene saus.maak het flensjes beslag en bak er dunne flensjes van.boter in de pan en het gesnipperde uitje aanfruiten.de champignons fijnhakken en meebakken.gehakt en kruiden toevoegen en op smaak maken met peper en zout.Neem een taartvorm en leg 1 flensje op de bodem.hierop gehaktmengsel doen en zeer dun uitsmeren.dit herhalen tot de vorm vol is.Schuif dan de vorm in een voorverwarmde oven van 180 graden en bak de taart af in 30 minuten.