Recept
« Terug naar recepten
Fondantaardaapelen
PT60M
Fondantaardaapelen
Een heerlijk fondantaardaapelen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fondantaardaapelen te bereiden
Verwarm de oven voor op 180 graden C.
Schil de aardappels.
bak ze in boter rondom goudbruin.
Voeg bouillon of glace de viande toe die pittig van smaak is, en 1 teentje knofloojk.
Gebruik net zoveel vocht dat de aardappels net onder staan.
Zet de aardappels met een deksel op de pan weg in de oven .
Prik na 30 min. even in de aardappels om te controleren of ze gaar zijn.
Serveer de aardappels met wat van het vocht.
Schil de aardappels.
bak ze in boter rondom goudbruin.
Voeg bouillon of glace de viande toe die pittig van smaak is, en 1 teentje knofloojk.
Gebruik net zoveel vocht dat de aardappels net onder staan.
Zet de aardappels met een deksel op de pan weg in de oven .
Prik na 30 min. even in de aardappels om te controleren of ze gaar zijn.
Serveer de aardappels met wat van het vocht.