Niet bang zijn dat de krant in brand vliegt, het gebeurt niet.
Het verandert in een harde vorm.
Het recept komt uit Italie.
Recept
« Terug naar recepten
Forel in de krant
PT30M
Forel in de krant
Een heerlijk forel in de krant recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Martine De Clercq
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Aldo Zilli
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Forel in de krant te bereiden
Vul elke forel met een takje tijm en een half teentje knoflook.
Smeer de forellen met olijfolie en besprenkel ze met citroensap.
Breng op smaak met peper en zout.
Maak de vellen krantenpapier nat en verpak elke vis apart. (neem 2 vellen per vis)
Leg de pakketjes op de BBQ en gaar de vis in ongeveer 20 minuten, keer de vis af en toe om.
Haal de pakketjes van de grill en trek het krantenpapier van de vis, het vel wordt met het krantenpapier losgetrokken, zodat je alleen het vlees overhoudt. Bestrooi met gehakte peterselie en serveer met partjes citroen.
Maak een dressing van olijfolie met balsamico en dien deze met rucola op.
Smeer de forellen met olijfolie en besprenkel ze met citroensap.
Breng op smaak met peper en zout.
Maak de vellen krantenpapier nat en verpak elke vis apart. (neem 2 vellen per vis)
Leg de pakketjes op de BBQ en gaar de vis in ongeveer 20 minuten, keer de vis af en toe om.
Haal de pakketjes van de grill en trek het krantenpapier van de vis, het vel wordt met het krantenpapier losgetrokken, zodat je alleen het vlees overhoudt. Bestrooi met gehakte peterselie en serveer met partjes citroen.
Maak een dressing van olijfolie met balsamico en dien deze met rucola op.
Mijn kookverhaal (Martine De Clercq)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Martine de Clercq zegt:
Rezept komt uit Italie. En ik leef ook noch!!
Dan moesten alle druckerijen geen personal meer hebben.
Groetjes uit Oldenburg.
Martine De Clercq :-)
Lex Heufke Kantelaar zegt:
Lex Heufke zegt: