Recept
« Terug naar recepten
Fricandel pan
PT70M
Fricandel pan
Een heerlijk fricandel pan recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Carmen Giskes
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
6a8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fricandel pan te bereiden
In een groot glas kokend water bouillon tablet oplossen met 2 eetlepels ketjap, apart houden.
Alles goed mengen, dan verdelen in de oven schotel, klontjes boter er op en de helft van de bouillon-ketjap, in de oven op 200 gr., na 25 min. rest van het glas erover gieten dan nog ongeveer 15 min, er moet een mooi kleurtje aan komen.
Alles goed mengen, dan verdelen in de oven schotel, klontjes boter er op en de helft van de bouillon-ketjap, in de oven op 200 gr., na 25 min. rest van het glas erover gieten dan nog ongeveer 15 min, er moet een mooi kleurtje aan komen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
sensowier zegt:
apu zegt:
apu zegt: