Recept
« Terug naar recepten
Frisromige appel perencrumble
PT45M
Frisromige appel perencrumble
Een heerlijk frisromige appel perencrumble recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Frisromige appel perencrumble te bereiden
Oven op 200 °C voorverwarmen. Bloem, boter, suiker en een mespunt zout tot een kruimelig deeg mengen (met keukenmachine of mixer). Appel en peren schillen, schoonmaken en in stukjes snijden. In ovenvaste schaal fruit verdelen. Vanillesuiker door Finesse voor Verrijken roeren en over fruit uitsmeren. Kruimeldeeg over fruit verdelen en crumble in 30 min. goudbruin bakken.