Recept
« Terug naar recepten
Frisse salade van gebakken rog, pijnboompitjes, korstjes en curryvinaigrette
PT20M
Frisse salade van gebakken rog, pijnboompitjes, korstjes en curryvinaigrette
Een heerlijk frisse salade van gebakken rog, pijnboompitjes, korstjes en curryvinaigrette recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Frisse salade van gebakken rog, pijnboompitjes, korstjes en curryvinaigrette te bereiden
Meng de salade, de pijnboompitjes, de korstjes en de geplette look.
Maak de curryvinaigrette door de mosterd met de azijn te vermengen en deze stelselmatig bij de olijfolie te voegen. Kruid met peper, zout en een mespuntje curry.
Meng de curryvinaigrette onder de salade.
Was de rogfilets zorgvuldig, dep ze droog, haal ze door de bloem en bak ze knapperig in boter met olijfolie (2 minuten per kant).
Schik de salade op het bord, leg de rogfilets erop en versier met gehakte peterselie.
Maak de curryvinaigrette door de mosterd met de azijn te vermengen en deze stelselmatig bij de olijfolie te voegen. Kruid met peper, zout en een mespuntje curry.
Meng de curryvinaigrette onder de salade.
Was de rogfilets zorgvuldig, dep ze droog, haal ze door de bloem en bak ze knapperig in boter met olijfolie (2 minuten per kant).
Schik de salade op het bord, leg de rogfilets erop en versier met gehakte peterselie.