Recept
« Terug naar recepten
Funghi alla Griglia (gegrilde champinons)
PT20M
Funghi alla Griglia (gegrilde champinons)
Een heerlijk funghi alla griglia (gegrilde champinons) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Funghi alla Griglia (gegrilde champinons) te bereiden
Omde dressing te maken, doe je de ansjovis en de knoflook in een blender en maak er een gladde pasta van.
Doe deze homogene pasta in een kleine kom of
bowl en roer er voorzichtig citroensas, olijfolie, peterselie, zout en peper er doorheen.
Zet dit even apart zo dat de smaken met elkaar kunnen vesmelten.
Zet de oven aan en verwarm deze tot 240 graden voor , smeer de champignons of de andere paddenstoelen in met olijfolie en sprenkel er wat zout overheen.
Laat de champignons of andere paddenstoelen net zo lang in de oven tot dat ze heerlijk zacht zijn .
Als ze klaar zijn sprenkel er dan de dressing over en serveer het gelijk maar men kan het ook afgekoelt eten
Doe deze homogene pasta in een kleine kom of
bowl en roer er voorzichtig citroensas, olijfolie, peterselie, zout en peper er doorheen.
Zet dit even apart zo dat de smaken met elkaar kunnen vesmelten.
Zet de oven aan en verwarm deze tot 240 graden voor , smeer de champignons of de andere paddenstoelen in met olijfolie en sprenkel er wat zout overheen.
Laat de champignons of andere paddenstoelen net zo lang in de oven tot dat ze heerlijk zacht zijn .
Als ze klaar zijn sprenkel er dan de dressing over en serveer het gelijk maar men kan het ook afgekoelt eten
Mijn kookverhaal (jan vogelzang)
Ik vond dit een heerlijke snack heb het klaar gemaakt in een winkel om het zo geheten aan de voorbijgangers te laten proeven en ja leuke reacties gehad