Recept
« Terug naar recepten
Garnalen- Krabcocktail
PT15M
Garnalen- Krabcocktail
Deze heerlijke garnalen krab cocktail is een echte aanrader als voorgerecht. De cocktail serveren in een tomaat maakt het extra origineel!
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Speciale gelegenheden - Kerst
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
24
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalen- Krabcocktail te bereiden
Voorbereiden
In kom slagroom half stijf kloppen. Mayonaise, chilipoeder, tomatenketchup en whisky erdoor scheppen. Cocktailsaus op smaak brengen met enkele druppels citroensap, zout en peper.In zeef garnalen en krab onder koud stromend water afspoelen en goed laten uitlekken. IJsbergsla in fijne reepjes snijden, wassen en goed laten uitlekken.
Bereiden
Sla over coupes verdelen. In midden bergje garnalen en krab scheppen. Cocktailsaus erover scheppen. Garneren met snufje chilipoeder op saus en peterselie.
In kom slagroom half stijf kloppen. Mayonaise, chilipoeder, tomatenketchup en whisky erdoor scheppen. Cocktailsaus op smaak brengen met enkele druppels citroensap, zout en peper.In zeef garnalen en krab onder koud stromend water afspoelen en goed laten uitlekken. IJsbergsla in fijne reepjes snijden, wassen en goed laten uitlekken.
Bereiden
Sla over coupes verdelen. In midden bergje garnalen en krab scheppen. Cocktailsaus erover scheppen. Garneren met snufje chilipoeder op saus en peterselie.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
gwenchi zegt:
gerrie zegt:
Harry zegt:
Tilly zegt:
moedertje zegt:
Zullen we proberen?:p