Recept
« Terug naar recepten
Garnalen met knoflook en witte wijnsaus tapas
PT15M
Garnalen met knoflook en witte wijnsaus tapas
Een heerlijk garnalen met knoflook en witte wijnsaus tapas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalen met knoflook en witte wijnsaus tapas te bereiden
Verhit de olie in de pan en bak de knoflook 2 min op matig vuur. Voeg de peterselie,laurier, de chilipeper en de garnalen toe en bak het geheel 2 min op hoog vuur. Giet de wijn erbij en kook het geheel nog eens 3 min tot de garnalen gaar zijn en de wijn tot de helft is ingekookt. Voeg naar smaak zout en peper toe.
carolien zegt:
Eet je dit gerecht met stokbrood?
Ziet er lekker uit en wil het morgen maken.