Recept
« Terug naar recepten
Garnalen uit de Balkan
PT25M
Garnalen uit de Balkan
Een heerlijk garnalen uit de balkan recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jacob Middelhof
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Joegoslavie
Keuken:
Balkan
Bron:
uit de krant
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalen uit de Balkan te bereiden
Verhit in een grote koekenpan de olie en bak de garnalen al omscheppend in ca. 5 minuten.
Bak de knoflook 1 minuut mee.
Schenk de cognac in de pan en laat het even bruisen. Voeg de wijn met de tomatenpuree toe.
Schep hier door de broodkruimels erdoor en stoof de garnalen op een laag vuurtje nog 3/5 minuten door.
Bestrooi de garnalen later met de fijn gehakte peterselie.
Lekker bij stokbrood.
Bak de knoflook 1 minuut mee.
Schenk de cognac in de pan en laat het even bruisen. Voeg de wijn met de tomatenpuree toe.
Schep hier door de broodkruimels erdoor en stoof de garnalen op een laag vuurtje nog 3/5 minuten door.
Bestrooi de garnalen later met de fijn gehakte peterselie.
Lekker bij stokbrood.