Verdeel de garnalen en de botersaus op de voorverwarmde borden en bestrooi met de rest van de peterselie en de koriander.
Geef er vers stokbrood bij.
Recept
« Terug naar recepten
Garnalen uit Hete Kuidenboter
PT45M
Garnalen uit Hete Kuidenboter
Een heerlijk garnalen uit hete kuidenboter recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Voorgerechten
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalen uit Hete Kuidenboter te bereiden
1).Meng in een grote ovenvaste kom de boter, de ui, knoflook, de zeste, het sap, de helft van de peterselie, thijm en de zwarte peper (flink wat) en het zeezout (niet te veel daarvan).
2).Doe de garnalen daarbij in de kom en roer goed door.
Laat een 1/2 uur marineren.
3).Schuif dan de kom met inhoud de oven in op de middelste locatie en laat 8 minuten garen.
2).Doe de garnalen daarbij in de kom en roer goed door.
Laat een 1/2 uur marineren.
3).Schuif dan de kom met inhoud de oven in op de middelste locatie en laat 8 minuten garen.