Recept
« Terug naar recepten
Garnalencocktail 'net effe anders'
PT10M
Garnalencocktail 'net effe anders'
Een heerlijk garnalencocktail 'net effe anders' recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalencocktail 'net effe anders' te bereiden
Sla in dunne reepjes snijden. Bij het tomaatje de pitjes verwijderen en het vruchtvlees in stukjes snijden. Bosuitje heel fijn snipperen.
In glas/coupe beetje naturel sla leggen. Rest sla mengen met tomaat en ui en klein gedeelte van de saus die je maakt van mayonaise, ketchup en gembersiroop. Op de sla in het glas wat aangemaakte sla leggen en daarop de garnalen. Afdekken met een lepel saus waar fijngesneden basilicum aan toegevoegd is.
In glas/coupe beetje naturel sla leggen. Rest sla mengen met tomaat en ui en klein gedeelte van de saus die je maakt van mayonaise, ketchup en gembersiroop. Op de sla in het glas wat aangemaakte sla leggen en daarop de garnalen. Afdekken met een lepel saus waar fijngesneden basilicum aan toegevoegd is.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
theresia zegt:
Trees:);)
Cas zegt: