KookJij

Garnalenomelet met tomaat-komkommersalsa

Een heerlijk garnalenomelet met tomaat-komkommersalsa recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: tijd voor vis
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Garnalenomelet met tomaat-komkommersalsa te bereiden

Kruis de vleestomaten in. Leg ze enkele tellen in kokend water. Verwijder de schil en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snipper de ui en verdeel de komkommer in blokjes. Meng de tomaten, ui en komkommer met koriander, citroensap en basterdsuiker. Klop de eieren los met de melk, peper, zout en kerriepoeder. Hak de lente-uitjes fijn en voeg ze met de helft van het loof toe. Verwarm de boter in één grote of 2 kleinere koekenpannen. Giet het eimengsel erin en schuif met een spatel het gestolde ei iets naar het midden. Bak de onderkant lichtbruin en de bovenkant bijna droog. Verdeel de garnalen over één helft en klap de omelet dubbel. Bestrooi het gerecht met lentegroen en serveer de tomaat-komkommersalsa erbij. Lekker met ijsbergsla en gebakken aardappels.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst