Recept
« Terug naar recepten
Garnalentaartje met spaghetti van witte en groene asperges
PT40M
Garnalentaartje met spaghetti van witte en groene asperges
Een heerlijk garnalentaartje met spaghetti van witte en groene asperges recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Garnalentaartje met spaghetti van witte en groene asperges te bereiden
Schep in een kom de garnalen door elkaar met de créme frâche en het bieslook.
Voeg naar smaak peper en zout toe.
Schil de asperges met een dunschiller van het uiteinde naar de kop; maak lange, dunne repen en draai de asperges steeds een slag. Schep de slierten
asperge in een andere kom om met olijfolie, peper en zout.
Ga heel voorzichtig te werk, zodat de slierten asperge niet breken.
Verdeel het garnalenmengsel in 12 porties, en doe elk portie in een vorm of steker op een apart bord.
Druk het garnalenmengsel voorzichtig aan met bv een tonicstamper of bolle kant van een lepel.
Verwijder heel voorzichtig de vorm.
Verdeel de aspergespaghetti, gemengd met wat olie en zout, over de taartjes.
Sprenkel eventueel een beetje olie rond om het taartje, en garneer met een plukje dille.
Voeg naar smaak peper en zout toe.
Schil de asperges met een dunschiller van het uiteinde naar de kop; maak lange, dunne repen en draai de asperges steeds een slag. Schep de slierten
asperge in een andere kom om met olijfolie, peper en zout.
Ga heel voorzichtig te werk, zodat de slierten asperge niet breken.
Verdeel het garnalenmengsel in 12 porties, en doe elk portie in een vorm of steker op een apart bord.
Druk het garnalenmengsel voorzichtig aan met bv een tonicstamper of bolle kant van een lepel.
Verwijder heel voorzichtig de vorm.
Verdeel de aspergespaghetti, gemengd met wat olie en zout, over de taartjes.
Sprenkel eventueel een beetje olie rond om het taartje, en garneer met een plukje dille.