Recept
« Terug naar recepten
Gazpacho met manchegokaas
PT1M
Gazpacho met manchegokaas
Een heerlijk gazpacho met manchegokaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
nikki schenkeveld
Bereidingstijd:
1 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - Koude
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Nikkiej
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gazpacho met manchegokaas te bereiden
1 dag van tevoeren:
hak de tomaten, de parika, de sjalot en de komkommer in stukken.doe de tomaat de komkommer de parika de sjalot de knoflook de bouillon en de azijn in de keukenmachine. voeg de basilicum de tijm en de rozemarijn toe en zet het in de koelkast
serveren:haal de kruiden uit de soep en wrijf de soep door een zeef. maak de soep op smaak met peper en zout en strooi er wat manchego overheen.
hak de tomaten, de parika, de sjalot en de komkommer in stukken.doe de tomaat de komkommer de parika de sjalot de knoflook de bouillon en de azijn in de keukenmachine. voeg de basilicum de tijm en de rozemarijn toe en zet het in de koelkast
serveren:haal de kruiden uit de soep en wrijf de soep door een zeef. maak de soep op smaak met peper en zout en strooi er wat manchego overheen.