Recept
« Terug naar recepten
Gebakken mosselen
PT60M
Gebakken mosselen
Een heerlijk gebakken mosselen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Margreet van Driel
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken mosselen te bereiden
Kook de mosselen, haal het mosselvlees uit de schelpen en laat ze goed uitlekken of dep ze droog.
Vermeng de kruiden met de bloem en schud de mosselen hier goed doorheen.
Bak de mosselen in roomboter of frituur ze een flinke laag olie in een wok (om de frituurpan schoon te houden van kruimels en vislucht)
Vermeng de kruiden met de bloem en schud de mosselen hier goed doorheen.
Bak de mosselen in roomboter of frituur ze een flinke laag olie in een wok (om de frituurpan schoon te houden van kruimels en vislucht)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
cisnarf zegt:
h.groenendijk zegt: