Recept
« Terug naar recepten
Gebakken tonijn met dragon-kaassaus
PT25M
Gebakken tonijn met dragon-kaassaus
Een heerlijk gebakken tonijn met dragon-kaassaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
390 kCal energie
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
margriet
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken tonijn met dragon-kaassaus te bereiden
Kook de aardappelen gaar in water met zout en de saffraan.Zoek de spinazie uit.Verhit de olie en bak hierin de sinaasappelrasp 1 minuut omscheppend.Voeg de spinazie met aanhangend water toe en laat omscheppend slinken.Maak op smaak met zout en peper.Houd 4 kleine toefjes dragon apart en ris de blaadjes van de rest van de dragontakjes.Snijd de blaadjes fijn.Smelt de kaas en roer de melk en de fijn gesneden dragon erdoor.Maak op smaak met peper en zout.Bak de tonijnsteaks in 4 minuten per kant bruin,maar houdt ze vanbinnen rosé.Verdeel de aardappelen en de spinazie over 4 verwarmde borden en leg de tonijn erop.Schep er een lepel kaassaus over en garneer met de achtergehouden dragon.Maal er peper boven.