Recept
« Terug naar recepten
Gebraden wildzwijnskoteletten met (zie opm )
PT30M
Gebraden wildzwijnskoteletten met (zie opm )
Een heerlijk gebraden wildzwijnskoteletten met (zie opm ) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebraden wildzwijnskoteletten met (zie opm ) te bereiden
24 uur van te voren:
Snijd de abrikozen in reepjes en marineer ze in de brandy.
Bestrooi de koteletten met peper en zout en bak ze in de hete boter rosé, reken voor elke kant ca 2 min.
Laat het vlees rusten.
Doe de geweekte abrikozen met de brandy, wildfond en jam in een steelpan.
Roer alles goed om en laat op een laag vuur inkoken tot een mooie saus.
Leg de koteletten op een voorverwarmd bord en schenk de saus er omheen.
Snijd de abrikozen in reepjes en marineer ze in de brandy.
Bestrooi de koteletten met peper en zout en bak ze in de hete boter rosé, reken voor elke kant ca 2 min.
Laat het vlees rusten.
Doe de geweekte abrikozen met de brandy, wildfond en jam in een steelpan.
Roer alles goed om en laat op een laag vuur inkoken tot een mooie saus.
Leg de koteletten op een voorverwarmd bord en schenk de saus er omheen.