Recept
« Terug naar recepten
Gefrituurde pladijsfilets met remouladesaus en frisse salade
PT30M
Gefrituurde pladijsfilets met remouladesaus en frisse salade
Een heerlijk gefrituurde pladijsfilets met remouladesaus en frisse salade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vlees.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gefrituurde pladijsfilets met remouladesaus en frisse salade te bereiden
Voor de remouladesaus: hak het sjalotje, de augurk, de kappertjes en de kruiden zeer fijn. Meng dit alles met de wijn door de verse mayonaise.
Snijd de visfilets in reepjes en kruid ze met peper en zout.
Klop het eiwit wat los.
Bak de spekreepjes krokant of leg ze even in de microgolfoven.
Wentel de visreepjes zorgvuldig in het eiwit. Druk ze vervolgens in het paneermeel en frituur ze goudbruin in hete olie. Laat ze goed uitlekken.
Leg de gefrituurde visreepjes op een bedje van de gekrulde sla, vermengd met de lauwe reepjes spek. Serveer de remouladesaus apart in een stenen kommetje.
Snijd de visfilets in reepjes en kruid ze met peper en zout.
Klop het eiwit wat los.
Bak de spekreepjes krokant of leg ze even in de microgolfoven.
Wentel de visreepjes zorgvuldig in het eiwit. Druk ze vervolgens in het paneermeel en frituur ze goudbruin in hete olie. Laat ze goed uitlekken.
Leg de gefrituurde visreepjes op een bedje van de gekrulde sla, vermengd met de lauwe reepjes spek. Serveer de remouladesaus apart in een stenen kommetje.