Recept
« Terug naar recepten
Gefrituurde vingers van gerookte paling en asperge
PT30M
Gefrituurde vingers van gerookte paling en asperge
Een heerlijk gefrituurde vingers van gerookte paling en asperge recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gefrituurde vingers van gerookte paling en asperge te bereiden
Fileer de paling en roer van de bloem en het water een glad deegje. Schil de asperges en snij ze in stukken van 3 of 4 centimeter. Snijd de stukken in de lengte 2 maal doormidden. Verhit de olie. Wentel de asperges en de paling door de bloem en het beslag en frituur dit in de hete olie. Warm serveren met een zoete dressing.