Recept
« Terug naar recepten
Gegratineerde aardappelpannenkoekjes
PT30M
Gegratineerde aardappelpannenkoekjes
Een heerlijk gegratineerde aardappelpannenkoekjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
kaasrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegratineerde aardappelpannenkoekjes te bereiden
De aardappelen schillen en fijnraspen. De uien pellen, tot moes raspen en mengen met de aardappelen. De eieren erdoor roeren en het geheel kruiden met peper en zout.
Intussen boter verhitten in een pan. Een flinke lepel van het mengsel in de pan drukken en de pannenkoek aan beide zijden goudbruin bakken.
Vervolgens de pannenkoeken bestrooien met de kaas en een paar minuten gratineren in de oven.
Intussen boter verhitten in een pan. Een flinke lepel van het mengsel in de pan drukken en de pannenkoek aan beide zijden goudbruin bakken.
Vervolgens de pannenkoeken bestrooien met de kaas en een paar minuten gratineren in de oven.
slaatje zegt: