Recept
« Terug naar recepten
Gegratineerde aardappelpuree
PT30M
Gegratineerde aardappelpuree
Een heerlijk gegratineerde aardappelpuree recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
België
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegratineerde aardappelpuree te bereiden
Schil, kook aardappelen naar gelang je nodig hebt. Pureer de aardappelen met boter, room, melk, zout, peper en nootmuskaat. Vet een ovenvaste schotel in met wat boter of margarine. Doe de aardappelpuree nu over in de schotel en egalisseer. Strooi broodkruim of paneermeel over de aardappelpuree en bak in een oven op 235°C totdat er een bruine korst vormt. haal uit en dien op. pas op! De aardappelpuree is zeer heet! R
Ann-Sofie zegt: