KookJij

Gegratineerde asperges met ham in witbier

Een heerlijk gegratineerde asperges met ham in witbier recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gegratineerde asperges met ham in witbier te bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Was en schil de asperges. Kook ze beetgaar. Snij ondertussen de ham in reepjes. Meng de crème fraîche met het bier tot een glad geheel. Roer daarna de geraspte kaas en de ham erdoor. Breng op smaak met peper, zout en een snuifje nootmuskaat. Schik de asperges in een ovenschaal. Overgiet met het biermengsel. Zet ongeveer 15-20 minuten in de oven tot je een mooi bruin korstje krijgt. Lekker met gekookte aardappelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst