Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde grote garnalen en gegrilde ananas met een Thaise rode curry
PT25M
Gegrilde grote garnalen en gegrilde ananas met een Thaise rode curry
Een heerlijk gegrilde grote garnalen en gegrilde ananas met een thaise rode curry recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2/3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde grote garnalen en gegrilde ananas met een Thaise rode curry te bereiden
Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal.
Maak een rode curry door de Thaise rode curry-pasta te verhitten in de kokosroom.
Laat de rode curry inkoken tot de helft van het volume, breng op smaak met een eetlepel vissaus en een eetlepel palmsuiker.
Besprenkel de ananas met wat palmsuiker en het limoensap.
Gril de ananas op een hete BBQ of in een hete gril pan totdat je mooie ‘gril strepen’ op de ananas hebt.
Gril de garnalen mooi gaar.
Serveer de garnalen op de gegrilde ananas met een beetje rode curry, garneer met een paar blaadjes Thaise basilicum.
Lekker met gestoomde jasmijnrijst.