Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde kip met tomatensalade
PT35M
Gegrilde kip met tomatensalade
Een heerlijk gegrilde kip met tomatensalade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker normaal
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde kip met tomatensalade te bereiden
- Maak de marinade door de helft van de olijfolie te mengen met het citroensap, de geperste look, mosterd, tijm, rozemarijn en peper. Leg de kip erin en plaats afgedekt in de koelkast. Dit kan een dag vooraf gebeuren om de smaak er optimaal te laten intrekken. Snij de tomaten in blokjes en verkruimel de feta erover samen met wat basilicum. Doe de rest van de olijfolie erover en breng op smaak met peper. Bak de kip in de pan en serveer met de tomaten. Lekker met gebakken aardappelen.