Recept
« Terug naar recepten
Gegrilde zeeduivelfilet met persillade en champignonpasta
PT35M
Gegrilde zeeduivelfilet met persillade en champignonpasta
Een heerlijk gegrilde zeeduivelfilet met persillade en champignonpasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vlees.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gegrilde zeeduivelfilet met persillade en champignonpasta te bereiden
Voor de persillade: meng de peterselie, de look, het broodkruim en de olijfolie tot een homogene massa (niet te nat) en kruid met peper en zout.
Kook de pasta beetgaar en warm ze terug op in wat olijfolie.
Bak de vier grote champignonkoppen gaar in boter.
Bak de zeeduivelfilet voor driekwart gaar in boter (ongeveer 4 minuten per kant). Strijk ze dan in met een beetje mosterd en daarna met de persillade. Plaats de visfilets dan 1 à 2 minuten onder de hete grill tot de persillade lichtjes begint te kleuren.
Schik de zeeduivelfilet en de pasta naast elkaar op het bord en plaats de champignonkop op de pasta.
Kook de pasta beetgaar en warm ze terug op in wat olijfolie.
Bak de vier grote champignonkoppen gaar in boter.
Bak de zeeduivelfilet voor driekwart gaar in boter (ongeveer 4 minuten per kant). Strijk ze dan in met een beetje mosterd en daarna met de persillade. Plaats de visfilets dan 1 à 2 minuten onder de hete grill tot de persillade lichtjes begint te kleuren.
Schik de zeeduivelfilet en de pasta naast elkaar op het bord en plaats de champignonkop op de pasta.