Recept
« Terug naar recepten
Gehaktballetjes met brie en walnoot
PT25M
Gehaktballetjes met brie en walnoot
Een heerlijk gehaktballetjes met brie en walnoot recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Gehaktballetjes met brie en walnoot te bereiden
Kneed de verkruimelde beschuit, het ei, de tijm, de mosterd, de walnoten en tl zout en peper door het gehakt. Rol met vochtige handen balletjes iets groter als een walnoot van het gehakt. Prik er een gaatje in en doe hier een stukje brie in. Vouw het gehakt er weer omheen en rol er weer een mooi balletje van.
Schep de bloem op een bord en rol de gevulde balletjes erdoor heen zodat ze met een laagje bloem bedekt zijn. Verhit de olie in een pan en bak de balletjes in ca 15 minuten rondom bruin en gaar.
Serveer de balletjes met mosterd.
Schep de bloem op een bord en rol de gevulde balletjes erdoor heen zodat ze met een laagje bloem bedekt zijn. Verhit de olie in een pan en bak de balletjes in ca 15 minuten rondom bruin en gaar.
Serveer de balletjes met mosterd.