Klik op foto om te vergroten.
500 gr gehakt aan de kant houden hier gaan we een heerlijk broodje van maken maar wel pikant deze te vinden onder Gehaktbroodje pikant op mijn recepten pagina.
Recept
« Terug naar recepten
Gehaktbroodje met rucola en mozzarella
PT45M
Gehaktbroodje met rucola en mozzarella
Een heerlijk gehaktbroodje met rucola en mozzarella recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gehaktbroodje met rucola en mozzarella te bereiden
Rucola hakken.
Look en ajuin fijn snijden.
500 gr gehakt mengen met de kruiden, eike en chapelure.
Evenzeer de look en ajuin eronder mengen.
Duw het vlees plat en beleg met rucola en kaas.
Vouw goed dicht en bak in boter krokant aan.
Zet het vuur iets lager bak verder gaar aan.
Look en ajuin fijn snijden.
500 gr gehakt mengen met de kruiden, eike en chapelure.
Evenzeer de look en ajuin eronder mengen.
Duw het vlees plat en beleg met rucola en kaas.
Vouw goed dicht en bak in boter krokant aan.
Zet het vuur iets lager bak verder gaar aan.
derbyke zegt: