Recept
« Terug naar recepten
Geitenkaastruffels
PT25M
Geitenkaastruffels
Een heerlijk geitenkaastruffels recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Life & Cooking
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geitenkaastruffels te bereiden
Pistachenootjes pellen en heel fijn hakken. Overdoen in een diep bord. Citroen schoonboenen en helft van de schil eraf raspen. Rozemarijnnaaldjes van takjes rissen en heel fijn hakken. Geitenkaas in kom doen. Knoflook uitpersen boven kom. Citroenrasp, rozemarijn, walnotenolie en zout en peper naar smaak erdoor mengen. Kaas tot 12 balletjes rollen en balletjes door pistachenootjes rollen tot ze rondom bedekt zijn. Geitenkaastruffels op schaal leggen en minstens 1 uur in de koelkast op laten stijven. Serveren met dikke sneden frans brood.