Recept
« Terug naar recepten
Gekruide olijven
PT15M
Gekruide olijven
Een heerlijk gekruide olijven recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan van der Hoeven
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Onbekend
Bron:
R&B
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gekruide olijven te bereiden
- Snijd de olijven in de lengte in met een scherp mesje en haal de pitten er uit.
- Doe de olijven samen met oregano, tijm, rozemarijn, laurier, venkelzaad, komijn, chilipeper en knoflook in een kom en meng het geheel goed.
- Schep het olijvenmengsel in een goed afsluitbare pot. Giet er olie bij tot het onder staat en sluit de pot voor minstens drie dagen. Schud de pot voor gebruik.
- Doe de olijven samen met oregano, tijm, rozemarijn, laurier, venkelzaad, komijn, chilipeper en knoflook in een kom en meng het geheel goed.
- Schep het olijvenmengsel in een goed afsluitbare pot. Giet er olie bij tot het onder staat en sluit de pot voor minstens drie dagen. Schud de pot voor gebruik.
joop van rij zegt: