KookJij

Gekruide varkensworst met aardappelquenelles en ro

Een heerlijk gekruide varkensworst met aardappelquenelles en ro recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: cucina italia
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gekruide varkensworst met aardappelquenelles en ro te bereiden

verwarm de worst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.kook de aardappels in 15 minuten gaar in de snelkookpan,en pureer ze.Roer er de eidooier doorheen en breng op smaak met zout en geraspte nootmuskaat.Hak de spinazie fijn in de allessnijder.Meng de spinazie door 1/3 deel van de aardappelpuree en maak van de rest van de puree langwerpige quenelles.Snijd de varkensworst in plakjes en de sneetjes roggebrood in driehoekjes.Leg de ontvelde varkensworst,de aardappelquenelles en het brood op een bord en garneer met de spinaziepuree.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst