Recept
« Terug naar recepten
Gekruide varkensworst met aardappelquenelles en ro
PT35M
Gekruide varkensworst met aardappelquenelles en ro
Een heerlijk gekruide varkensworst met aardappelquenelles en ro recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gekruide varkensworst met aardappelquenelles en ro te bereiden
verwarm de worst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.kook de aardappels in 15 minuten gaar in de snelkookpan,en pureer ze.Roer er de eidooier doorheen en breng op smaak met zout en geraspte nootmuskaat.Hak de spinazie fijn in de allessnijder.Meng de spinazie door 1/3 deel van de aardappelpuree en maak van de rest van de puree langwerpige quenelles.Snijd de varkensworst in plakjes en de sneetjes roggebrood in driehoekjes.Leg de ontvelde varkensworst,de aardappelquenelles en het brood op een bord en garneer met de spinaziepuree.