Recept
« Terug naar recepten
Gemarineerd gegrild varkenshaasje met ovenaardappelen
PT60M
Gemarineerd gegrild varkenshaasje met ovenaardappelen
Een heerlijk gemarineerd gegrild varkenshaasje met ovenaardappelen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
www.vlees
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gemarineerd gegrild varkenshaasje met ovenaardappelen te bereiden
Voor de aardappelen, de oven verwarmen op 225°C. Schil en snijd de aardappelen in ronde cilinders met behulp van een uitsteekring. Bak de aardappelen gedurende 45 minuten en begiet de aardappelen geregeld met olie.
Meng voor de marinade alle ingrediënten en houd 1/3 apart. Meng de varkensschijfjes met 2/3 van de marinade en laat staan op kamertemperatuur. Grilleer het vlees in een grillpan.
Doe voor de saus alle ingrediënten, behalve de room en de olie, in een mixer en mix tot een homogeen mengsel. Voeg de room en de olie er om beurten aan toe en kruid met peper en zout.
Giet de resterende marinade over het vlees. Kruid de aardappelen met peper, zout en tijm. Leg het vlees naast de aardappelen en serveer de saus apart.
Meng voor de marinade alle ingrediënten en houd 1/3 apart. Meng de varkensschijfjes met 2/3 van de marinade en laat staan op kamertemperatuur. Grilleer het vlees in een grillpan.
Doe voor de saus alle ingrediënten, behalve de room en de olie, in een mixer en mix tot een homogeen mengsel. Voeg de room en de olie er om beurten aan toe en kruid met peper en zout.
Giet de resterende marinade over het vlees. Kruid de aardappelen met peper, zout en tijm. Leg het vlees naast de aardappelen en serveer de saus apart.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
cis.vermeire zegt:
Els Meeuwsen zegt: