Recept
« Terug naar recepten
Gemarineerde roodbaars op een bedje van paprika
PT30M
Gemarineerde roodbaars op een bedje van paprika
Een heerlijk gemarineerde roodbaars op een bedje van paprika recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gemarineerde roodbaars op een bedje van paprika te bereiden
Warm de olijfolie op in een pan met dikke bodem. Bak de paprika's 2 minuten, kruid met zout en peper en zet apart. Bak de roodbaarsfilets op hun velzijde 2 minuten in dezelfde pan.
Breng voor de vinaigrette de gevogeltebouillon aan de kook en laat inkoken tot er nog ongeveer een derde overblijft. Roer er de rest van de ingrediënten voor de vinaigrette onder en breng op smaak met peper en zout.
Leg de roodbaarsfilets samen met de paprika's op de borden en overgiet ze met de lauwe vinaigrette. Werk af met enkele blaadjes basilicum.
lekker met:
Knapperig stokbrood, geplette aardappelen met olijfolie of couscous.
Breng voor de vinaigrette de gevogeltebouillon aan de kook en laat inkoken tot er nog ongeveer een derde overblijft. Roer er de rest van de ingrediënten voor de vinaigrette onder en breng op smaak met peper en zout.
Leg de roodbaarsfilets samen met de paprika's op de borden en overgiet ze met de lauwe vinaigrette. Werk af met enkele blaadjes basilicum.
lekker met:
Knapperig stokbrood, geplette aardappelen met olijfolie of couscous.