KookJij

Gepaneerde pladijsfilets met aardappelpuree

Een heerlijk gepaneerde pladijsfilets met aardappelpuree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gepaneerde pladijsfilets met aardappelpuree te bereiden


Aardappelen 25 minuten koken, pureren en op smaak brengen met look, eierdooier en scheutje olijfolie. Er de gehakte olijven en peterselie bijmengen. Proeven. Pas dan eventueel zout en peper toevoegen.
De pladijsfilets spoelen, droogdeppen, door het losgeklopt eiwit halen en dan door het paneermeel.
De gepaneerde visfilets goudgeel bakken in frituurolie. Op keukenpapier laten uitlekken.
Serveren met blokjes tomaat, paprika en ringetjes pijpajuin. Afwerken met enkele druppels olijfolie en balsamicoazijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst