KookJij

Gepocheerde roggevleugel met geplette eitjes, courgettes, ansjovis geklaarde boter met witbier

Een heerlijk gepocheerde roggevleugel met geplette eitjes, courgettes, ansjovis geklaarde boter met witbier recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gepocheerde roggevleugel met geplette eitjes, courgettes, ansjovis geklaarde boter met witbier te bereiden

Schil de aardappelen en snijd in een leuke vorm. Laat koken met wat zout.
Pocheer de roggevleugels in de visfumet. Snijd de courgettes zeer fijn, stoof ze aan en blus met witbier en citroensap, bind op met zachte boter en werk af met de mimosa.
Schik de roggevleugels op een bord, overgiet met de boter en werk af met ansjovis. Dien op met gekookte aardappelen, gehakte peterselie en fijne krulsalade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst