Recept
« Terug naar recepten
Gepocheerde roggevleugel met geplette eitjes, courgettes, ansjovis geklaarde boter met witbier
PT30M
Gepocheerde roggevleugel met geplette eitjes, courgettes, ansjovis geklaarde boter met witbier
Een heerlijk gepocheerde roggevleugel met geplette eitjes, courgettes, ansjovis geklaarde boter met witbier recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gepocheerde roggevleugel met geplette eitjes, courgettes, ansjovis geklaarde boter met witbier te bereiden
Schil de aardappelen en snijd in een leuke vorm. Laat koken met wat zout.
Pocheer de roggevleugels in de visfumet. Snijd de courgettes zeer fijn, stoof ze aan en blus met witbier en citroensap, bind op met zachte boter en werk af met de mimosa.
Schik de roggevleugels op een bord, overgiet met de boter en werk af met ansjovis. Dien op met gekookte aardappelen, gehakte peterselie en fijne krulsalade.
Pocheer de roggevleugels in de visfumet. Snijd de courgettes zeer fijn, stoof ze aan en blus met witbier en citroensap, bind op met zachte boter en werk af met de mimosa.
Schik de roggevleugels op een bord, overgiet met de boter en werk af met ansjovis. Dien op met gekookte aardappelen, gehakte peterselie en fijne krulsalade.