Recept
« Terug naar recepten
Gepocheerde tongrolletjes met spinaziepuree en saffraan
PT40M
Gepocheerde tongrolletjes met spinaziepuree en saffraan
Een heerlijk gepocheerde tongrolletjes met spinaziepuree en saffraan recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker van bij ons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gepocheerde tongrolletjes met spinaziepuree en saffraan te bereiden
Aardappelen garen in gezouten water, afgieten en pletten.
Spinazie stoven en onder de aardappelpuree mengen. Kruiden met peper en zout.
De tongrolletjes pocheren in 4 dl visfumet.
De resterende 1 dl visfumet laten inkoken met 1 dl room en een snuifje saffraan.
Kruiden met peper en zout.
Versieren met plukjes tijm en lente-ui.
Spinazie stoven en onder de aardappelpuree mengen. Kruiden met peper en zout.
De tongrolletjes pocheren in 4 dl visfumet.
De resterende 1 dl visfumet laten inkoken met 1 dl room en een snuifje saffraan.
Kruiden met peper en zout.
Versieren met plukjes tijm en lente-ui.