Recept
« Terug naar recepten
Geroosterde aardappelen met ganzenvet
PT30M
Geroosterde aardappelen met ganzenvet
Een heerlijk geroosterde aardappelen met ganzenvet recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geroosterde aardappelen met ganzenvet te bereiden
Was de aardappelen en snijd ze in stukken. Schep ze in een schaal, dek af met folie en laat 10 minuten garen in de micogolfoven.
Verwarm de oven op 170°C. Laat het ganzenvet zeer heet worden in de oven, alvorens de aardappelen toe te voegen. Meng de aardappelblokjes met de polenta en hussel goed. Leg de aardappelblokjes in het warm ganzenvet, zodat ze elkaar niet raken. Bestrooi met rozemarijn en peper, rooster 30 minuten en draai regelmatig om.
Bestrooi de aardappelen als ze goudbruin zijn met zeezout en dien op.
Meng de graantjesmosterd onder de aioli en serveer bij de geroosterde aardappelen.
Verwarm de oven op 170°C. Laat het ganzenvet zeer heet worden in de oven, alvorens de aardappelen toe te voegen. Meng de aardappelblokjes met de polenta en hussel goed. Leg de aardappelblokjes in het warm ganzenvet, zodat ze elkaar niet raken. Bestrooi met rozemarijn en peper, rooster 30 minuten en draai regelmatig om.
Bestrooi de aardappelen als ze goudbruin zijn met zeezout en dien op.
Meng de graantjesmosterd onder de aioli en serveer bij de geroosterde aardappelen.