Recept
« Terug naar recepten
Geroosterde aardappelen met koriandersalsa
PT20M
Geroosterde aardappelen met koriandersalsa
Een heerlijk geroosterde aardappelen met koriandersalsa recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geroosterde aardappelen met koriandersalsa te bereiden
Boen de aardappelen onder stromend water goed schoon. Halveer ze in de lengte. Kook de aardappelen in weinig water in ca. 15 minuten bijna gaar. Maak de ui schoon en snijd hem heel fijn. Was de koriander en hak de blaadjes klein. Meng de ui met de koriander, citroensap, sambal en wat zout.
Giet de aardappelen af en laat ze droogstomen. Roer de currypasta door de olie en bestrijk hiermee de snijvlakken van de aardappelen. Rooster de aardappelen op de barbecue, onder de grill of op een grillpan in ca. 5 minuten bruin en gaar. Geef de koriandersalsa er bij.
Lekker met rundvleesspiesjes en ijsbergsla met augurk en radijs.
Giet de aardappelen af en laat ze droogstomen. Roer de currypasta door de olie en bestrijk hiermee de snijvlakken van de aardappelen. Rooster de aardappelen op de barbecue, onder de grill of op een grillpan in ca. 5 minuten bruin en gaar. Geef de koriandersalsa er bij.
Lekker met rundvleesspiesjes en ijsbergsla met augurk en radijs.