Recept
« Terug naar recepten
Geroosterde paprika's met geitenkaas en couscous
PT45M
Geroosterde paprika's met geitenkaas en couscous
Een heerlijk geroosterde paprika's met geitenkaas en couscous recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geroosterde paprika's met geitenkaas en couscous te bereiden
Doe de couscous in een schaal en giet de bouillon erover.
Laat 5 minuten staan tot alle bouillon geabsorbeerd en de couscous zacht is.
Voeg boter, peterselie, knoflook, olijven, zout en peper toe en roer alles om met een vork.
Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten.
Halveer de tomaten en leg in elke paprikahelft een halve tomaat.
Schep de couscous rond de tomaten.
Snijd de geitenkaas in 16 plakjes en leg midden in elke paprika een plakje.
Bestrijk de paprika's van buiten met olijfolie. Gril 8-10 minuten direct op halfhoog vuur tot de
paprika's gaar en lichtgebakerd zijn.
Laat 5 minuten staan tot alle bouillon geabsorbeerd en de couscous zacht is.
Voeg boter, peterselie, knoflook, olijven, zout en peper toe en roer alles om met een vork.
Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten.
Halveer de tomaten en leg in elke paprikahelft een halve tomaat.
Schep de couscous rond de tomaten.
Snijd de geitenkaas in 16 plakjes en leg midden in elke paprika een plakje.
Bestrijk de paprika's van buiten met olijfolie. Gril 8-10 minuten direct op halfhoog vuur tot de
paprika's gaar en lichtgebakerd zijn.