KookJij

Geroosterde paprika's met geitenkaas en couscous

Een heerlijk geroosterde paprika's met geitenkaas en couscous recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Geroosterde paprika's met geitenkaas en couscous te bereiden

Doe de couscous in een schaal en giet de bouillon erover.
Laat 5 minuten staan tot alle bouillon geabsorbeerd en de couscous zacht is.
Voeg boter, peterselie, knoflook, olijven, zout en peper toe en roer alles om met een vork.

Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten.
Halveer de tomaten en leg in elke paprikahelft een halve tomaat.
Schep de couscous rond de tomaten.

Snijd de geitenkaas in 16 plakjes en leg midden in elke paprika een plakje.

Bestrijk de paprika's van buiten met olijfolie. Gril 8-10 minuten direct op halfhoog vuur tot de
paprika's gaar en lichtgebakerd zijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst