Recept
« Terug naar recepten
Gevulde aardappel
PT20M
Gevulde aardappel
Een heerlijk gevulde aardappel recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde aardappel te bereiden
Kook de aardappelen gaar en laat ze een beeetje afkoelen.Schil de bieten en rasp ze grof.Snijd de bovenkant van de aardappelen af en hol de onderkanten uit.Meng aardappelkruim,rode bieten,olijfolie,wat citroensap en ruim zout en peper.Kook de zeekraal kort.Vul de aardappelen met de rode bietenpuree en leg er een plakje zalm op en de warme zeekraal op.Maak eventueel af met een lepel losgeroerde creme fraîche.
Sonja zegt: