Recept
« Terug naar recepten
Gevulde eieren
PT30M
Gevulde eieren
Een heerlijk gevulde eieren recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
16
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eierrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde eieren te bereiden
Halveer de eieren in de lengte met een gekarteld mes. Neem de dooiers eruit en wrijf ze door een zeef. Voeg de boter,het zout, de peper en de worcester of maggi toe. Meng dit goed en maak op smaak met wat extra peper. Vul hiermee een spuitzak en spuit de eihelften op. Schik sla op een schaal en plaats hierop de eieren. Garneer met de tomaat en de kappertjes.